Arena da Baixada

arena-da-baixadaTien jaar geleden ging ik er naar de kapper, nu is er een grote verbouwing gaande: de Arena da Baixada in Curitiba moet klaargemaakt worden voor het WK2014. Thuis voor Atlético Paranaense is het stadion uit 1999 toe aan een grondige verbouwing. De tribunes zijn aan drie kanten hoog en overdekt, de zuidelijke lange zijde heeft een lage niet overdekte tribune. Dat gaat nu veranderen, rondom hoge en overdekte tribunes brengen de capaciteit van 28.000  naar 42.000. Of ze die ooit vol krijgen na het WK2014 is maar de vraag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s