Het rijmt

tedvanlieshout.nu

HETRIJMTweb Over één maand verschijnt-ie: Het rijmt , het jongere broertje van Hou van mij . In 2009 verscheen een verzameling van mijn gedichten 1984 – 2009, en dat bevatte het dichtwerk voor kinderen vanaf ongeveer tien jaar. Het is vijf jaar later en nu verschijnt een tweede “jubileumboek”: dertig jaar versjes en liedjes, vanaf de eerste teksten die ik schreef voor Sesamstraat  in 1984 tot aan de liedjes die ik nu maak voor Theaterorkest MaxTak . Veel werk daarvan is niet eerder verschenen. Kenmerk is: alles rijmt!
Net afgelopen week is een vooruitgeschoven exemplaar binnengekomen van het boek, zodat ik kan laten zien hoe het eruitziet. Ik vind het zelf erg mooi en ben blij dat het boek er is gekomen; even zag het eruit of het niet gefinancierd kon worden: mede door de crisis dalen de verkoopaantallen en dalen noodgedwongen ook de oplagecijfers, en dan kan een boek in full colour…

View original post 18 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s