Presentatie van de nieuwe Boer Boris bij SpeelBoek in Amersfoort!

tedvanlieshout.nu

BB4-omslag-WEBAanstaande woensdag wordt in de Amersfoortse kinderboekwinkel SpeelBoek in de Krommestraat om 15:00 uur Boer Boris wil geen feest! gepresenteerd. Het is alweer het vierde deel in de succesvolle serie van Philip Hopman en mij over een kleuter die een boerderij runt, samen met zijn broertje Berend en zusje Sam. Het eerste deel – Boer Boris – werd uitverkoren om deel uit te maken van de beste tien prentenboeken van dit jaar, het tweede deel – Boer Boris gaat naar zee – is Prentenboek van het Jaar 2015 en staat begin volgend jaar breed in de aandacht, en deel drie – Boer Boris in de sneeuw – werd onderscheiden met een Vlag & Wimpel.

Boer Boris wil geen feest!, het nieuwe deel sluit naadloos aan bij het thema van de Kinderboekenweek: Feest! Met dit verschil: Boer Boris wil beslist géén feest, want er moet gewerkt worden op de boerderij.

Iedereen…

View original post 33 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s