Het bestand

s3Wat is dat, “Het bestand” van Grunberg? Bijna honderd euro voor een boekje? De uitgever kan geen mededelingen doen over de inhoud van het boek. De boekhandelaar desgevraagd ook niet. De boekhandelaar kan het boek wel laten zien, keurig in plastic verpakt, dat wel.Eerder dit jaar werd zo ook het boek “S” verkocht, iets minder prijzig, maar toch. Kopers waren enthousiast en vertelden er mooie verhalen over.
Bij “Het bestand” horen ook hebbedingen: toegang tot de tentoonstelling, proefpersoon zijn in het Grunberglab, naar de lezing in februari, een papieren versie van het boek in februari, dat soort werk.
Kom, kijk, betast en praat over “Het bestand” in De Amsterdamse Boekhandel.8308db1c-1de5-4046-a1d2-6d7f7ee41741_thebox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s