Dilma (5)

Net als je kan verwachten van Bea en Rutte met hun kale, bijna lege, dus zogenaamd openbare agenda doet Dilma meer dan er in haar officiële agenda staat. Maar er wordt op het blog van de president wel over gerapporteerd. Zo heeft ze gisteren naast wat er in de agenda stond (zie Dilma (4)) ook nog de bijeenkomst van gemeentes met duurzame ontwikkeling bijgewoond en toegesproken en heeft ze gesproken bij de opening van de expositie van Carlinhos Brown in het presidentieel paleis.

Carlinhos Brown

Carlinhos Brown (Photo credit: Wikipedia)

Voor vandaag staat er in Dilma’s agenda: 09:30h ontmoeting met vertegenwoordigers van de 19de “Grito da Terra Brasil”; 10:30h de minister van planning, Miriam Belchior; 15:00h de minister van mijnen en energie, Edison Lobão; 17:00h de gouverneur van de staat Mato Grosso do Sul, André Puccinelli.

Beatrix opent vandaag de Huygens tentoonstelling in Den Haag en Rutte gaat het eerste koningstientje slaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s