Lijn 12

In de tram zitten twee Venezolaanse vrouwen achter me. Ze willen niets liever dan terug naar Venezuela maar ze willen niets liever dan in Amsterdam blijven. Coño, alles hier is te duur coño, te moeilijk, te ingewikkeld coño. Alles is daar te duur coño, te moeilijk coño, te ingewikkeld. Als je niet wist waar ze het over hadden zou je denken in een hoorspel terecht te zijn gekomen. Niets was iets. Capriles een loser coño, Maduro een poppenkast coño. Maar moeder wilde daar niet weg coño en ze is al zo oud coño. Moet ik even terug of dan maar meteen blijven? Nou ik ging niet coño, dood gaat ze toch wel coño. Je bent gek als je gaat coño, wat kan je coño daar nou. Ja, hier blijven zeker coño, je bent gek coño als je hier blijft. Maar dan zie ik moeder niet meer coño. Ja maar ze gaat toch dood coño en niet precies als je daar bent coño. Maar dan heb ik haar coño nog gezien, heeft ze mij gezien coño. Dan ga je toch coño, maar dan kom je niet meer terug coño, blijf je voor je moeder zorgen. Ja, coño maar misschien moet ik dat toch. Je bent gek als je gaat coño. Hier blijven dan zeker coño, wat moet ik hier coño, zonder familie en altijd koud. Coño.

Doormopperend stappen ze uit bij de Overtoom.

Coño, spreek uit konjo, betekent letterlijk kut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s