Spaanders?

presidente-garantiu-que-o-brasil-tem-capacidade-e-competencia-para-reali

Presidente garantiu que o Brasil tem capacidade e competência pára realizar a maior Copa de todos os tempos

Dilma roemt vandaag in haar wekelijkse praatje voor de radio de bouw van de zes stadions voor de Confederations Cup als een bewijs dat Brazilië het beste WK allertijden gaat organiseren. Brazilië heeft het doorzettingsvermogen, de capaciteit en de kennis om dit waar te maken, zoals nu gebleken is. Dilma is bij alle openingen van deze stadions geweest en roemt ze om de vernieuwingen en de status van beste stadions ter wereld. Toch even mijn vorige post lezen dus: http://bit.ly/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s