Binnen de lijntjes kleuren

en misschien de volgende keer ook eens Joëlle Jolivet proberen …

Achtentwintiger.com

Binnen de lijntjes kleuren

Met het plan in mijn hoofd loop ik de boekenwinkel in. Er staan vijf mensen in de rij bij de kassa met een boek onder hun arm en ik tel zeven mensen die achterflappen lezen. Even kijk ik naar de vloer. Ik zou hier ook voor een boek moeten komen. Terwijl ik denk aan waar ik echt voor kom en of ik het echt moet kopen, gaat mijn wijsvinger langs verschillende titels. Ik zou Goeroe van Elfie Tromp moeten oppakken of Alles wat er was van Hanna Bervoets. Boeken van getalenteerde, jonge Nederlandse schrijfsters die me kunnen inspireren en waar ik van kan leren, die zou ik moeten kopen.

In de drukte zie ik zo niet meteen wat ik wil hebben. Wel zie ik een mevrouw met een rood t-shirt aan, de kleuren van de boekenwinkel. Met zweetdruppeltjes op haar bovenlip stopt ze geconcentreerd kaarten in rekken. Ze is een…

View original post 714 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s