Nieuwe boekenbon

tedvanlieshout.nu

BoekenBon-logoWEB De Boekenbon bestaat 80 jaar en daarom konden sinds een week of drie alle leden van de Koninklijke Boekverkopersbond hun favoriete auteurs nomineren voor een plek op de nieuwe Boekenbon. Op de nieuwe bon zullen, naar verluid, zowel een mannelijke als een vrouwelijke auteur prijken, maar ik weet daar het fijne niet van. In ieder geval zou het wel moeten gaan om literaire auteurs. De informatie die ik heb is via-via gekomen, dus het kan zijn dat ik niet helemaal goed geïnformeerd ben, maar uit de keuzes van de afgelopen weken wordt een nominatielijst samengesteld. Vanaf half april – ongeveer vandaag dus – wordt die lijst openbaar gemaakt en kan het publiek gaan stemmen. Dat kan tot half mei en dan wordt eind mei bekendgemaakt welke auteurs hebben gewonnen. De grote vraag is natuurlijk: zullen de leden ban de Boekverkopersbond auteurs van kinder- en jeugdliteratuur genomineerd hebben? En zo ja, welke staan…

View original post 22 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s