‘Herrie’ verschenen met drie nieuwe verhalen

: en ligt natuurlijk bij ons in De Amsterdamse Boekhandel.

tedvanlieshout.nu

herrieWEBkleinHoera! Er is een nieuw deel verschenen in de Ted van Lieshoutbibliotheek bij Gottmer: Herrie. Het verscheen voor het eerst in 1995 met de ondertitel Klein voorleesboek over een grote schreeuwlelijk. Nu is de heruitgave er, maar niet meer zo klein als destijds, want ik heb er drie nieuwe verhalen voor geschreven. Het boek is weer virtuoos geïllustreerd door Sylvia Weve en morgen zal ik een stukje laten zien van een van de nieuwe verhalen.

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s