Boekverkoper

We hebben een vacature! Dat biedt kansen voor jou en voor ons. We zijn een coöperatieve, onafhankelijke en ondernemende boekhandel in Amsterdam-Buitenveldert. We richten ons vooral op kinderboeken en literatuur.  Daarnaast organiseren we activiteiten voor jong en oud. We werken samen met veel scholen en we doen regelmatig boekverkoop op locatie.

Wie ben jij?

In ieder geval iemand die, net als wij, graag en veel leest en boekhandel ervaring heeft. Verder spreek je goed Engels en hopelijk nog een andere vreemde taal. Kennis van Medialog is een pre, maar niet noodzakelijk. Natuurlijk zijn de standaard eigenschappen van een boekverkoper voor de hand liggend en aanwezig, dus je bent goed met mensen, geïnteresseerd in boeken en ook commercieel.

Wat bieden wij?

Een leuke baan van twee vaste werkdagen in een fijne boekhandel met een goed en prettig team. Beloning is volgens de cao. Werken bij de Amsterdamse Boekhandel betekent heel veel bijzondere ontmoetingen met klanten, kinderen, uitgevers, auteurs, leerkrachten, illustratoren, accountmanagers, winkeliers en heel veel mensen uit de buurt bijvoorbeeld.

Heb je belangstelling: stuur een email naar Denis Stirler via vacature@amsterdamseboekhandel.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s