Leo Beenhakker, deze week in Madrid

Beenhakker opvolger Mourinho

Hij was in Madrid:  Leo Beenhakker. Niet alleen in Madrid, maar bij Real Madrid. Mourinho weg, Beenhakker erin? ’t Zou me de sensatie wel zijn. Maar vrees niet, zover zal het niet komen, lijkt mij. Hij is naar de finale van de Copa del Rey gaan kijken in het Bernabeu stadion. In El País staat een interview met een van de succesvolste Real coaches sinds de Spaanse burgeroorlog. Over voetbal, hoe het toen was, hoe het nu is. Dat Mourinho gelijk heeft als hij aangeeft dat Barcelona de beste club van de wereld is. Niets over de opvolging van Mourinho. Dat is tekenend natuurlijk, we hebben het er niet over, dus …

Leo Beenhakker, deze week in Madrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s