Neymar

Dat Neymar van Santos naar Barcelona gaat staat al een paar jaar vast. Oorspronkelijk was de afspraak dat hij tot na het WK bij Santos zou blijven. De resultaten van Barça zijn van dien aard dat de druk op Santos om die transfer een jaar te vervroegen zo groot is geworden dat het binnenkort al moet te gebeuren, zie ook:  http://bit.ly/184aMLi. Ondanks de afspraken is er nu toch nog een tweede gegadigde, de aartsrivaal. Willen ze echt, of willen ze alleen de prijs opdrijven voor de Catalanen. Naar verluid is de prijs inmiddels met 10 miljoen Euro omhoog gegaan en het salaris van zeven miljoen per jaar zal ook naar boven bijgesteld moeten worden. Slimme Brazilianen, slechte Catalaanse contracten, sluwe Madrileen?

In ieder geval ook veel indianenverhalen.

santos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s