Gepetto: een 9!

gepetto

Gepetto in Curitiba

Met afstand de lekkerste pizza’s die ik ooit gegeten heb waren die van Gepetto, in Curitiba. Ik moest daar met weemoed aan denken toen ik dit weekend in Noordwijk aan Zee een lekkere pizza naar Nederlandse standaard at. Heel iets anders dan wat we ooit bij Gepetto kregen. Gepetto bestond toen nog niet zo lang, begin van deze eeuw, maar wat hebben we er genoten. Heerlijke knapperige bodems, mooie klassiekers en verrassend nieuwe gerechten. De zaak bestaat nog steeds zag ik en is bekroond, onder andere vier jaar op rij door het tijdschrift Veja voor de beste pizza van de stad. Loon naar werken. Als je een keer in Curitiba bent en trek hebt in pizza: http://pizzaria-curitiba.com.br/gepetto

Een 9!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s