Boekenbeurs

ribeirao logoVandaag is één van de drukke dagen op de dertiende nationale boekenbeurs van Brazilië, in Ribeirão Preto. Dat nationaal betekent niet dat het dé boekenbeurs van Brazilië is, maar dat het om voornamelijk nationale schrijvers gaat. Zo is er vanavond een optreden Gilberto Gil, icoon van de Braziliaanse muziek en minister van cultuur onder Lula, en de zangeres Gabriela Francheck met onder andere een eerbetoon aan Vinicios de Moraes, die honderd jaar geleden werd geboren.
Gilberto-gilOok wat schrijvers die bekend zijn van TV zoals Flávio Gikovate, psychiater met een eigen TV show en 32 populaire boeken op zijn naam. Ook Viviane Mosé, psycholoog werkt mee aan een TV programma en een discussieprogramma op de radio. Maar ook echte schrijvers, zoals Sérgio Santanna en Carol Bensimon. Verder theater, film, workshops, voordrachten en wat dies meer zij.

O ja, er zijn ook boeken, veel boeken …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s