Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo …

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, durante un entrenamiento / FRANCISCO LEONG (AFP)

Waar gaat het helemaal over: als je niet verlengt met je huidige club krijg je van ons een premie van vijftig miljoen euro en mag je zelf je salaris vaststellen.

 

Over voetbal. Over Cristiano Ronaldo en Manchester United. Over Cristiano Ronaldo en Real Madrid. Over gekrenkte trots.  Real Madrid behandeld Cristiano Ronaldo niet met respect, dat is de mening van Cristiano Ronaldo. De voorzitter Florentino Pérez heeft geen respect voor Cristiano Ronaldo. Real Madrid betaalt ongeveer tien miljoen euro per jaar aan Cristiano Ronaldo, maar doet dat zonder respect. Cristiano Ronaldo had het afgelopen seizoen een soort van bonje met Mourinho. Ook iets van respect tussen Mourinho en Cristiano Ronaldo. Mourinho is nu weg en Cristiano Ronaldo wil ook wel weg. Maar eigenlijk niet, want Cristiano Ronaldo woont wel lekker in Madrid en Cristiano Ronaldo heeft respect voor de fans van de koninklijke. Maar Cristiano Ronaldo is Manchester United ook dankbaar want Cristiano Ronaldo zal nooit vergeten dat hij, Cristiano Ronaldo, groot is geworden bij de Mancunians. Ze gaan toch maar praten, Manchester United en Cristiano Ronaldo.

ronaldo

 

Waar gaat het helemaal over: lees maar een Spaanse sportkrant en je weet het: Cristiano Ronaldo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s