De messen zijn geslepen

Clubs halve finale champions league bekend

mesZe zijn er klaar voor lijkt het. De messen zijn geslepen en het spel staat op de wagen. Als je de commentaren leest van de zelfbenoemde hoofdrolspelers zie je de halve finales van de champions league voor je: Madrid, München, Barcelona en Chelsea, in willekeurige volgorde, dat wel.

Cristiano Ronaldo wil niet spreken over Mourinho, hij is het niet waard. Pep ziet bij München dat ze in veel opzichten al verder zijn dan Barça, dat er meer individuele kwaliteit in het elftal zit. Mourinho zegt dat hij de echte Ronaldo gecoacht heeft, de Braziliaan dus. Bij Barça zijn ze blij met de komst van Neymar en hij werkt fantastisch samen met Messi. Dat heb ik inmiddels zo vaak gehoord dat het gevaarlijk begint te klinken.

krantenHet is niveau kleuterklas en er worden dagelijks pagina’s mee vol geschreven. Miljonairs die op het schoolplein van de voetbaljournalistiek onzin debiteren die goed verkoopt. Want al zijn het net kleuters, ze weten heel goed dat al die onzin krantenkoppen wordt.

Het gebabbel is luidruchtig, kwaadaardig en op de man. Dat komt nooit meer goed denk je dan. Maar de volgende keer wordt er weer geknuffeld.

De echte hoofdrolspelers zullen wellicht anderen worden, maar de supporters in Barcelona, München, Chelsea en Madrid zijn vast goed warmgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s