Echte mannen

Op zoek naar informatie over airbags en ABS voor een stukje over Brazilië kwam ik dit tegen:

2367-Voor echte mannenEchte mannen huilen niet. Dit komt omdat huilen zwak is. En echte mannen zijn niet zwak. Babies huilen, omdat ze afhankelijk zijn van hun moeder. Ze kunnen niet overleven zonder haar hulp. Vrouwen huilen ook, omdat het vrouwen zijn. Vrouwen en vrouwelijke mannen zullen je vertellen dat huilen stoer is. Maar dat is een komplot van de feministen en de homos. Een echte man is van niemand afhankelijk, dus hoeft niet zielig te zitten doen om dingen gedaan te krijgen. Een echte man kan alles zelf. En als hij het niet kan, dan zal hij het leren. Daarom vraagt een echte man nooit de weg. Hulp vragen is mentale castratie. Je kan evengoed een luier omdoen, en op je duim beginnen zuigen.

Het staat op autoblog.nl zonder enig teken van ironie, laat staan zelfspot, ik weet niet wat ik er verder nog van moet zeggen zonder zelf in andersoortige clichés te vervallen …..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s