Ideaal meneer Van Gaal!

Hotel Transamerica

Hotel Transamerica

Een jaar geleden is Van Gaal al naar Brazilië gereisd om accommodaties te bekijken voor het Nederlands elftal voor de WK2014. Ik weet niet waar hij overal geweest is, maar lekker centraal lijkt toch de beste optie. Er is geen enkele groep op het WK met een vaste speelstad, alle zes wedstrijden in iedere groep worden in zes verschillende steden gespeeld. Reizen moet je dus sowieso.

Ik zou gaan voor een rustige en afgelegen plaats met een vliegveld in de buurt. Natuurlijk met het nodige comfort en faciliteiten, niet een strip in de Sertão. Voor zover ik weet is er maar één locatie die aan die omschrijving voldoet: Ilha de Comandatuba met haar eigen vliegveld Aeroporto de Una. Het is een prachtig resort, aan de Atlantische kust en ongeveer 75 km ten zuiden van Ilhéus. Strand, zwembaden, golf, paardrijden, tennisbanen, sportvelden, sauna’s, fitnesscentrum etc etc. Bovendien een heerlijke keuken, wat wil een mens nog meer.

Golfbaan aan zee

Golfbaan aan zee

Naar de belangrijke steden zijn er al vluchten, maar gedurende het WK is er best een mouw aan te passen om vluchten te organiseren naar de speelsteden.

Geen last van hordes opdringerige toeristen en de pers kun je al dan niet selectief toelaten.

Ideaal meneer Van Gaal!

http://www.comandatuba.com.br/H_main.htm

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s