Judaskus

Bolsonaro heeft weer eens een minister ontslagen. Dit keer niet omdat de betreffende minister niet mee kon gaan met Bolsonaro’s extreme en wispelturige gedrag, maar omdat de minister zo mogelijk nog rechtser was dan Bolsonaro zelf. Het betreft Abraham Weintraub die op het ministerie van onderwijs zat. Niet dat hij enige ervaring had op onderwijs gebied, hij zat daar omdat hij in de campagne in de aanloop naar de verkiezingen een trouwe en enthousiaste Bolsonarist bleek. Door leden van het hooggerechtshof herhaaldelijk uit te maken voor klaplopers (vagabundos) heeft hij zichzelf onmogelijk gemaakt. Een baantje bij de Wereldbank en een driedubbel salaris zijn deel.

En de judaskus van Jair Bolsonaro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s