Armband

Stel het is 2040 en neem even aan dat Smeets een opvolger heeft gevonden en we een vaccin hebben tegen Corona en haar nakomers. Dan bezoeken we met pinksteren, want daar komen we maar niet van af, Pinkpop. Met z’n tienduizenden. We nemen de drugs van vroeger, maar ook alle designer drugs en coctaildrugs van vandaag, drinken er alcohol en roken er wiet bij. Wat een weekend is dat! Ariane Grande is nog steeds jong en staat geprogrammeerd na Passenger die op het toppunt van zijn carrière is. Ergens in een hoekje zit een opa het te bekijken en luistert naar His Bobness op zijn geïmplanteerde oortjes. Kleindochterlief wilde naar Limburg en niemand wilde mee naar de zeventigste editie van het wereldberoemde festival.

Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker een detectiearmband om die in directe verbinding staat met de Rode Kruispost ter plaatse. Met vooruitziende blik hadden opa’s zoon#4 en zijn kompanen op de faculteit Industrial Design van de Technische Universiteit deze armband in 2020 ontwikkeld. Niemand op festivals of in wat ooit de rode Wallen waren, maar nu het episch centrum van designer drugs zijn, kan nog zonder. Het Rode Kruis weet meteen bij binnenkomst op de post wat je hebt gebruikt, hoeveel en hoelang je ermee bezig bent geweest en welke antidote ze moeten inzetten om je leven te redden! Zoon#2 staat klaar voor de zware gevallen, zoals hij dat ook doet bij de TT assen.

Voordragen voor de Nobelprijs die ID rakkers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s