La Llorona

Je kan ook overdrijven natuurlijk. Als je dat doet, doe het dan goed. Hier een Wiki over La Llorona en hieronder een link naar een Spotify playlist met 163 versies van La LLorona. Alles naar aanleiding van mijn belangstelling voor Frida Kahlo, het liedje zit in de film bijvoorbeeld. Door Chavela Vargas natuurlijk, die één van de geliefden van Frida is geweest (dat staat dan weer niet in die Wiki). In 2021 in het COBRA museum en in september 20121 in het Drents museum…
Later meer over Frida. Nu La Llorona.

Hupsakee.

One thought on “La Llorona

  1. Heb inmiddels de lijst van 163 liedjes afgeluisterd. Blijkt niet strikt alleen maar La Llorona te zijn, maar het zijn er wel ruim meer dan honderd, variërend van amper twee minuten tot bijna negen minuten. Fascinerend hoeveel stijlen en variaties in tekst en compositie. Heb je een middag nix te doen, speel deze lijst af, je zult verrast zijn!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s